FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

Webinar dedicat IMM-urilor românești care vor să vândă pe piața din Statele Unite ale Americii

Afacerile mici și mijlocii care vor să își vândă produsele pe piața americană pot participa la un webinar organizat de Ministerul Afacerilor Externe și Ambasada României la Washington.

Webinarul este structurat pe 3 părți:

  • una destinată firmelor interesate de accesul la capitalul de lucru necesar desfășurării în mod corespunzător a afacerilor pe teritoriul SUA (Sawgrass Finance)
  • una destinată acelor companii din domenii precum agroalimentar, cosmetic sau farmaceutic, interesate de o mai bună înțelegere a procesului legislativ propriu acestor sectoare economice (Garg Law)
  • și una care este destinată sprijinirii, din punct de vedere general, a IMM-urilor românești care doresc o mai rapidă penetrare a pieței de business americane (Elevate AmTrade).

Evenimentul se va desfășura doar în limba engleză (fără oferirea de servicii de traducere) și este încurajată transmiterea, din partea potențialilor participanți, a oricăror întrebări sau sugestii de care să se țină cont/sau la care să fie adresate răspunsuri în timpul alocat sesiunii finale de Q&A (Întrebări și Răspunsuri)!

This event will be held on February 8th, 2023, between 8am and 9am EST (15:00 and 16:00 Romania time) and is dedicated ONLY to the Romanian small and medium sized companies, interested in accessing the US market (please note that the session will be held in English!)

Comunicați intenția dvs. de participare până cel târziu în data de 7 februarie 2023 pentru a primi, în timp util, linkul de conectare (credențialele de participare), printr-un email la adresa washington.economic@mae.ro.

Programul și detalii despre conținutul webinarului:

Activitățile fundației