FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

Sprijiniți activitatea FNTM

De 25 de ani lucrăm pentru România prin promovarea culturii manageriale moderne, bazate pe principiile fondatoare ale civilizației occidentale. În acești 25 de ani, economia românească a crescut, am intrat în NATO, în Uniunea Europeană, dar mai sunt multe lucruri de făcut.

Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM este o organizație non-profit și neguvernamentală, înființată în 1997, cu o experiență vastă în managementul proiectelor. FNTM a dezvoltat, condus și colaborat peste 30 de proiecte cu finanțare națională sau internațională. La nivel național, FNTM a dezvoltat o rețea profesională de peste 800 de membri, persoane fizice și juridice, reunind experți români și străini, alături de organizații europene partenere. De asemenea, fundația a realizat o rețea consolidată de traineri și este reprezentată în fiecare județ prin consultanți locali voluntari. FNTM a realizat peste 800 sesiuni de pregătire antreprenorială și evenimente la care au participat peste 20.000 de manageri, antreprenori, studenți, persoane din grupuri vulnerabile, funcționari publici sau viitori întreprinzători.

 

În cadrul proiectelor implemntate, FNTM a realizat platformele de educație online, e-learning, “Antreprenor”, “Manager” și “Întreprinzător în turism” (cursuri online care a avut peste 5000 de cursanți), magazine online de educație, platforme de promovare a afacerilor www.ruralantreprenor.ro, portalul de informare turistică și de rezervări online cazarelapensiune.ro și agenția de turism Tripdor.

 

Daca doriți să susțineți misiunea FNTM, puteți sponsoriza activitatea noastră, atât prin numerar, cât și prin virament în contul RO90BTRLRONCRT0372217301, deschis la Banca Transilvania, București, în conformitate cu legislația în vigoare. 

 

Mai jos regăsiți atașat modelul de contract de sponsorizare pentru completare și transmitere către FNTM. Mulțumim persoanelor care au sponsorizat și au sprijinit de-a lungul timpului activitatea Fundației Națională a Tinerilor Manageri.

Contractul de sponsorizare 

Activitățile fundației