FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

În noiembrie 2010, FNTM a primit Premiul Eurolink – House of Europe pentru proiectul strategic Rural-Manager, în cadrul Forumului Anual de Soluții Practice, organizat de către Platforma CEFTAC sub emblema traditțonală “Ziua Europeana a Concurenței și Competitivității”.

În 17 mai 2012, în cadrul Forumului “Confluențe strategice între Marea Neagra și Dunare: poarta către noi oportunități de investiții inovative”, organizat sub egida Comsiei Europene și Președinției OCEMN, la Palatul Parlamentului,  a fost premiat proiectul FNTM,  “Întreprinzători in Turism – Pensiuni in Romania”, care a primit Trofeul “Black-Sea Danubian Social & Economic Innovator”.

Ana Stamatescu, membru FNTM, în topul Forbes România ”30 sub 30” . Cu ocazia nominalizării ei în cadrul topului Forbes România „30 sub 30” 2017, revista Forbes România a publicat un articol despre Ana Stamatescu, membru și coleg în echipa FNTM în perioada 2014 – 2016 în calitate de consultant de business, dar și ca voluntar pe proiecte de educație. De asemenea, ea a participat și la dezvoltarea magazinului online de educație Edusa.ro. ”Fără experiența FNTM – Edusa nu aș fi ajuns pe această listă. Vă mulțumesc!” Ana Stamatescu

FNTM a primit Trofeul “Campion Roman in Afaceri”, 28 noiembrie 2013, pentru caracterul inovativ al activitățoi și proiectelor implementate.