FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

Istoricul nostru

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) este o organizație non-profit și neguvernamentală înființată în 1997, de către un grup de absolvenți cu specializare în management. FNTM a fost sprijinită de Școală Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Centrul de Management și Transfer Tehnologic (CEMATT).

536617_560901957275147_894777466_n[1][1]

La nivel național, FNTM a dezvoltat o rețea profesională de membri, persoane fizice și juridice. Fundația este reprezentată în fiecare județ prin consultanți locali, a dezvoltat o rețea consolidată de traineri și deține peste 20 de birouri regionale localizate în fiecare dintre regiunile de dezvoltare. Fundația reunește experți români și străini și organizații europene partenere. Cea mai mare parte a membrilor deține o carieră în sectorul managerial privat, iar membrii fondatori ai fundației au deținut poziții în Guvernul României.

Experiență de peste 25 de ani recomandă FNTM că fiind un partener puternic, în măsură să ofere servicii profesionale de educație și consultanță pentru sectoarele public și privat deopotrivă, aria sa de activitate fiind structurată pe cinci componente majore:

• educație de afaceri și management
• managementul proiectelor
• dezvoltare locală și regională
• cooperare internațională
• evenimente de business

 

FNTM organizează conferințe internaționale, vizite de lucru și programe înfrățite pentru oameni de afaceri, autorități ale APL, APC și funcționari publici în: Germania, Spania, Republica Moldova, Olanda, SUA, Franța, Marea Britanie, Italia, Bulgaria sau Argentina.  

FNTM a realizat peste 800 sesiuni de pregătire și evenimente, la care au participat peste 15000 de manageri, antreprenori, funcționari publici și oficialități. Dintre tematicile FNTM amintim: management și marketing pentru IMM-uri, dezvoltare locala, surse de finanțare pentru APL și firme private, management financiar, accesare fonduri structurale, management strategic, management de proiect, plan de afacere, cerere de finanțare, IT pentru afaceri, antreprenoriat și inovare, comunicare și negociere, IoT, parteneriat public-privat, achiziții publice, management turistic etc.

FNTM are o experiență relevantă în organizarea de programe de instruire și deține autorizare ANC ca furnizor de formare profesională în programe de competențe antreprenorială. FNTM a lansat și dezvoltat platforme de e-learning pentru programele de instruire în management și cultura antreprenorială și platforme e-business, e-commerce și portalul de turism www.cazarelapensiune.ro, pentru promovarea afacerilor și a turismului.

FNTM a dezvoltat și a colaborat în peste 40 de proiecte de educație, cu finanțare din fonduri europene (Fonduri Structurale, Phare), ale Băncii Mondiale, PNUD sau alte surse de finanțare.

Activitatile fundatiei