FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

IMM-Digital – FNTM prelungește termenul de înscriere până la 31 octombrie: Transformă-ți afacerea acum!

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) anunță cu bucurie prelungirea termenului de înscriere pentru proiectul „Angajați performanți, întreprinderi competitive!” până la data de 31 octombrie1. Acesta este un moment excelent pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) din România care doresc să își crească productivitatea și eficiența prin digitalizare.

IMM-Digital este un proiect care vizează creșterea productivității companiilor prin digitalizare. Productivitatea companiilor poate crește cu 30% prin digitalizare, arată rezultatele studiului “Digitalizarea în IMM-urile din România 2023” realizat de MKOR Consulting, care a constatat că 67% dintre IMM-urile românești caută deja soluții digitale pentru creșterea eficienței și productivității.

În luna noiembrie a acestui an, FNTM va organiza o nouă sesiune de cursuri în competențe digitale. Aceste cursuri sunt concepute pentru a ajuta IMM-urile să navigheze cu succes în peisajul digital în continuă schimbare și să își maximizeze potențialul de creștere.

Cursurile se adresează întreprinderilor mici și mijlocii din: Alba, Brașov, Mureș, Sibiu, Bacău, Iași, Neamț, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Buzău, Constanța, Vrancea, Gorj, Olt, Dolj și Vâlcea. 

FNTM încurajează toate IMM-urile interesate să profite de această oportunitate unică. Înscrierile sunt acum deschise, așa că nu ratați șansa de a vă transforma afacerea și de a vă pregăti pentru viitor.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, vă rugăm să vizitați pagina web a proiectului IMM-Digital.

Fundația Națională a Tinerilor Manageri este, alături de Universitatea Spiru Haret, partener în acest proiect derulat de Asociația Smart Alliance. Proiectul „Angajați performanți, întreprinderi competitive!”,  proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Activitățile fundației