FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

FNTM și Repatriot lansează programul de excelență managerială Executive Management Program (EMP) – Baldridge în Romania

În premieră în România, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, cu sprijinul RePatriot – RBL, lansează programul de excelență managerială Executive Management Program (EMP) – Baldridge în Romania. Scopul programului este de a iniția primul grup de experți români Baldrige.

Baldrige este considerat cel mai cuprinzător cadru de conducere și management la nivel mondial, împărțit în șapte categorii specifice: Leadership, Strategie, Clienți, Date, Forță de muncă, Operațiuni și Rezultate.

În urma unor discuții cu mai mulți antreprenori, manageri și experți, o echipă din Repatriot a ajuns la concluzia că un program de tip Baldridge ar putea ajuta foarte mult organizațiile românești.

Oportunitate pentru managementul companiilor – un program educațional inspirat de programul Baldrige

Baldrige Performance Excellence a fost inițiat în anul 1987 de către președintele Statelor Unite, Ronald Reagan, având ca scop stimularea competiției între companiile americane cât și încurajarea lor să implementeze politici de calitate pentru a avea succes într-o piață globală din ce în ce mai competitivă. The Malcolm Baldrige National Quality Award (MBNQA) este singura distincție prezidențială oferită anual în Statele Unite, pentru organizațiile care demonstrează rezultate excepționale prin prisma valorilor și principiilor de management pe care le adoptă.

Ronald Reagan la Premiile Naționale de Calitate Malcolm Baldrige din 14 noiembrie 1988

Acest program este un cadru non prescriptiv care dă mai multă putere organizațiilor să-și atingă obiectivele, să-și îmbunătățească rezultatele și astfel să devină mai competitive. Încorporează practici dovedite privind problemele actuale de conducere și management într-un set de întrebări care ajută să gestionarea tuturor componentelor organizației în mod unitar.

În cadrul programului se învață din mai multe modele manageriale precum Lean și Six Sigma care sunt adesea folosite de marile companii care sunt onorate cu premiul Baldridge, precum și alte concepte cheie și de actualitate din fiecare categorie a programului. Participanții vor asimila informațiile necesare și își vor dezvolta capacitatea de a implementa conceptele cheie Baldrige, un know-how atât de important pentru organizații românești.

La finalul programului Executive Management Program – Baldridge in Romania, absolvenții vor avea toate instrumentele necesare pentru a putea implementa conceptele Baldrige în organizațiile din care fac parte sau pe care le conduc. Companiile românești competitive, inovative și orientate spre excelență contribuie la dezvoltarea țării noastre astfel încât românii să nu mai emigreze din motive economice sau și să facă din România un loc în care românii plecați să vrea să se întoarcă.

Prima serie începe curând, iar înscrierile se fac până la 24 ianuarie 2023. Pentru mai multe informații și detalii despre admiterea în program, puteți cere pe adresa de email office@repatriot.ro cu subiectul “Baldridge”. 

Activitățile fundației