FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

Experiența FNTM în organizarea de evenimente este complexă, se întinde pe durata tuturor celor 26 de ani scurși de la înființare și poate fi rezumată după cum urmează:

Managementul Administrației Publice Locale, în cooperare cu OWZ – East  West Management Training – Germania: 3 sesiuni în România şi o vizită de lucru în Munchen, martie 2000-iulie 2001

UE/Phare RO 9804.05.01/03, Sprijin pentru Agenţia Națională a Funcționarilor Publici în elaborarea şi implementarea reformei serviciilor publice, subcontractor – servicii logistice pentru organizarea de seminarii, sesiuni de pregătire şi o conferinţă internaţională (septembrie 2001–aprilie 2002). Participanţi: 925 de funcţionari publici şi oficialități din cadrul guvernului, consiliilor judeţene şi locale şi ministerelor

Banca Mondială/ Campania de Promovare a Reformei Sistemului de Pensii din România, servicii logistice pentru organizarea a 3 conferinţe naţionale şi 3 conferințe regionale (noiembrie 2002–mai 2003)

Traininguri organizate în cooperare cu Institutul Național de Statistică, de care au beneficiat peste 300 de participanți,  în perioada2002-2003

Eu/Phare RO 016-772.01.03.01.01, Întărirea capacității Institutului Național de Administrație și a centrelor regionale de formare, pentru dezvoltarea unui corp de funcționari publici profesioniști, subcontractor – servicii logistice pentru organizarea „Forumului Național al Formării” ediția a 3-a, octombrie 2006

Fit 4 EU Accession”, in cadrul Programului „Promovarea Economica si integrare pe piata muncii din Romania” – cooperare bilaterala romano-germana. WBF/GTZ Romania, FNTM si Consiliul judetean  Alba au organizat seminarii adresate IMM-urilor din judetul  Alba in vederea facilitarii accesarii fondurilor structurale si informarii mediului de afaceri despre reglementarile UE, noiembrie 2006

Know-how german pentru motivarea și integrarea șomerilor pe piața muncii din județul Alba, aprilie 2006 – ianuarie 2007, proiect realizat de către FNTM, în parteneriat cu BFZ Germania și AJOFM Alba, ale cărui rezultate au fost organizarea de TOT pentru 47 de reprezentanți din companii din diverse sectoare și 511 participanți (șomeri, studenți, minorități) instruiți teoretic și practic în companii, dintre care 139 au fost angajați pe parcursul derulării proiectului.

Business Target Club este clubul de afaceri inițiat de Junior Chamber International Romania (prin JCI Bucuresti) în parteneriat cu Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) în anul 2008. Pe parcursul a peste 10 ani, Business Target Club a înseamnat networking cu oameni de calitate, dornici de autoperfecţionare, care au dorit să fie conectaţi în timp real la cele mai noi tendinţe din diferite domenii şi în acelaşi timp să se informeze cu privire la principalele evoluţii economice şi cele mai bune practici de management din România şi din străinătate.  FNTM a sprijinit organizarea a 19 ediții BTC pe diferite tematici.

Organizarea Ediției a XVIII-a Global Forum
Items International și Sopia Antipolis Foundation, cu participarea Comisiei Europene, au organizat desfașurarea ediției a XVIII-a Global Forum in Bucuresti, Romania. Evenimentul, la care au participat peste 350 de specialiști ai tehnologiei informației și comunicațiilor și reprezentanți ai administrațiilor guvernamentale de pe toate continentele,  s-a desfășurat în perioada 19-20 octombrie 2009 la Palatul Parlamentului, fiind pentru prima data când forumul s-a organizat într-o țară din zona Europei de Est. Fundația Națională a Tinerilor Manageri a fost partenerul oficial al acestei ediții a evenimentului.

Organizarea  de către RADIOCOM în parteneriat cu FNTM, a ediției a 10-a a Reuniunii Organizațiilor Regionale de Broadcasting si a Producatorilor de Echipamente de Transmisie (MBT), în perioada 23 -25 Mai 2012.

Conferința ’’Pregătire 2014-2020. Studii de caz, Probleme, Soluții, Oportunități’’, 25 martie 2014. Peste 50 de repezentanți ai autorităților publice locale, Primării și Consilii Județene s-au aflat fața în față cu cei mai buni specialiști și consultanți în domeniul dezvoltării locale, cu ocazia Conferințeicare a avut loc la Athenee Palace Hilton, București. 

România continuăm! Clădim succesul pe baze solide a fost un eveniment organizat în mai 2014 și a fost dedicat membrilor și simpatizanților FNTM din toate domeniile de afaceri și management.

Alte evenimente: