FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

Cooperare internațională

Bavaria Fit for partnership

Din 2004, FNTM și partenerii sai germani organizează anual misiuni economice în Bavaria, în cadrul programului „Bayern-Fit for Partnership”, inițiat de Ministerul de Stat pentru Economie din Bavaria, prin Bayern International, cu scopul de a promova și sprijini mediul de afaceri și cooperarea romano-germana.

În perioada 2005-2006, în cadrul Programului de cooperare romano-germana „Promovarea Economica și integrare pe piață muncii din Romania”, FNTM și IBD/GTZ au organizat în tara seminarii de tipul Fit 4 EU Accession, în vederea facilitării accesului la fonduri structurale și informării mediului de afaceri despre reglementările UE.

În 2006-2007, FNTM cu BFZ GmbH și Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Munca – AJOFM Alba, au implementat proiectul „Know-how german pentru motivarea și integrarea șomerilor pe piață muncii din județul Alba” finanțat de Ministerul Economiei din Germania. 511 de participanți (șomeri, studenți, minorități) au fost instruiți teoretic și practic în companii și dintre aceștia 139 au fost angajați pe parcursul derulării proiectului.

FNTM a fost partener strategic în organizarea în 2009 a ediției a 18-a a „Global Forum”, unul dintre cele mai importante inițiative globale transnaționale IT&C, eveniment dedicat problemelor economice, politice și sociale în relație cu dezvoltarea și inovațiile în domeniul comunicațiilor și tehnologiei informației.

FNTM, în partneriat cu Asociația Manageri în Dialog, au instruit 475 de tineri în perioada 2009-2010, în proiecte cofinanțate de către Ministerul Tineretului și Sportului.

În mai 2012, FNTM a organizat a 10-a ediție a Reuniunii Organizațiilor Regionale de Broadcasting și a Producătorilor de Echipamente de Transmisie, care reunește elita comunității de afaceri la nivelul factorilor de decizie din companii publice și private din Romania și din străinătate, furnizori și producători de echipamente de broadcasting.

Activitățile fundației